14 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Yarının Eğitimi Zirvesi’nde Monster Notebook Özel Ödülü

Eğitimde başarılı olmuş ülkeleri ve seçkin eğitimcileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Yarının Eğitimi Zirvesi, 2-3 Kasım tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirildi.

Eğitimde başarılı olmuş ülkeleri ve seçkin eğitimcileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Yarının Eğitimi Zirvesi, 2-3 Kasım tarihlerinde İstanbul Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Dünyadan ve Türkiye’den eğitim ve teknoloji alanında uzman isimleri bir araya getiren zirvede konuşmacılar arasında Kanada’dan University of Waterloo Başkanı Prof. Dr. Feridun Hamdullahpur, Ontario Eyaleti Eğitim Bakan Yardımcısı Mary Jean Gallagher, Dubai’den Unilever Körfez Ülkeleri Genel Müdürü Cem Tarık Yüksel gibi isimler yer aldı.Eğitimcilere ilham olmak, iyi uygulamaları keşfetmek ve eğitimin yarınlarını tasarlamak amacıyla düzenlenen zirvenin bu yıl ana teması Yarının Öğretmenleri oldu. Zirve kapsamında ayrıca, “Yarının Öğretmeni” ödül töreni de düzenlendi.

Türkiye genelinde eğitimde fark yaratan öğretmenleri ödüllendirmeyi amaçlayan Yarının Öğretmenleri Ödülleri’ne Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce öğretmen ve proje başvurdu. Başvurular arasından seçilen ve örnek teşkil eden en iyi 10 proje ve öğretmene zirvede ödülleri takdim edildi.

Yarının Eğitimi Zirvesi’nde ödüller Monster’dan

Projeleriyle ilk üçe girmeye hak kazanan öğretmenler Caner Sarıoğlu, Sezer Ortadağ ve Tuğba Harmankaya’ya özel ödül olarak ayrıca birer adet Monster Abra A5 Notebook hediye edildi. Başarılı öğretmenler ödüllerini, Monster CEO’su İlhan Yılmaz’dan aldılar.

Ödül töreninde konuşan Monster Notebook CEO’su İlhan Yılmaz çalışmaları ve emekleri için yarının öğretmenlerine teşekkür etti. Yılmaz konuşmasında duygularını şöyle ifade etti, “Teknoloji geleceğimizi şekillendiriyor ancak Monster Notebook olarak bizim en değer verdiğimiz şey insan ve ben bunu ancak siz öğretmenlerimizin şekillendireceğine inanıyorum. Çocuklarımızın içerisinde zaten en yüksek düzeyde insanlık var, siz eğitimcilere düşen görev bu insanlığı korumak. Teknolojiyle insanlığımızı kaybetmeyelim, lütfen daha da ileriye götürelim”

Paylaş: