18 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Xint Ofis Gömlek ve Pantolon Modelleri

Xint Ofis Gömlek ve Pantolon Modelleri

Kadın silüetinin en hafif ve tüy gibi tamamlayıcısı kuşkusuz ki gömleklerdir. Sözünü ettiğimiz bu olgular ister naif tunikler olsun, ister sportif tarzda tasarlanmış olan denim düğmeli parçalar. Özgürce dışarı çıkmak istediğinizde ruhunuzla bütünleşen moda parçaları yine gömleklerden başkası değildir. Bu anlamda aradığınız her çizgiyi bulabileceğiniz uygun etiketli gömlek modelleri ise Xint Kadın Gömlek online sayfalarında sizleri bekliyor.

XINT - Xint Küçük Yakalı Truvakar Kollu Cepli GömlekXINT - Xint Gömlek Yaka Gömlek XINT - Xint V Yaka Rahat Kesim Gömlek
Xint Kadın Gömlek Modellerinde İpeksi Çizgileri Yakalayın
Şifon dokudan oluşan ve üzerinizde ipeksi bir uçuşkanlıkta durabilecek olan gömlek modelleri, küçük yaka – truvakar kol kısa gömlek modelleri, yarasa kol gömlek modelleri, yarasa kol gömlek modelleri, nakışlı gömlek modelleri, denim salaş rahat gömlek modelleri, düşük kollu gömlek modelleri, küçük yaka, ekose, şal desen, keten gömlek modelleri, boyfriend gömlekler, açık yaka slim fit gömlek modelleri, anvelop gömlek modelleri sizi bu sayfalarda bekliyor.
Zahmetsizce hazırlanmanıza olanak tanıyacak olan bu gömlekleri; pantolonlarınız, kot modelleri, eteklerinizin ya da bermudalarınızın hatta şortlarınızın üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dilerseniz piliseli etek modelleriyle dilerseniz kalem eteklerle ya da dilerseniz askılı elbiselerinizin üzerinde bile kullanabilirsiniz.

XINT - Xint Yüksek Belli Çizgili PantolonXINT - Xint Ekose Desenli PantolonXINT - Xint Kısa Paça Skinny İnci Detaylı Denim Pantolon
4 Mevsime Özel Xint Kadın Gömlek Şıklığı
Neredeyse 4 mevsim kullanabileceğiniz bu şık ve rahat gömlek modelleri cadde ve sokak modasına uyum sağlayacak özelliklerde üretilmiştir. Y anı sıra dökümlü keten, viskon, poplin, saten ya da şifon yapıda tasarlanan gömlek modellerini ofiste kullanabileceğiniz gibi şık bir toplantıda elegan etek ve pantolonlarınızla da kullanabilirsiniz. Yanı sıra iş ortamınızda tüvitlerin içinde, döpiyes takımlarınızın içinde ya da kadın pantolon – ceket takımlarınızın içinde de kullanabilirsiniz.

Resimler ve Stil : https://www.xint.com.tr/

Paylaş: