27 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

TOKSPORT WRT’den Çifte Birincilik

TOKSPORT WRT, geçtiğimiz haftasonu katıldığı Türkiye Ralli Şampiyonası ve Dünya Cross Country Şampiyonası’nda Sınıf Birinciliklerine imza attı.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. Ayağı 41. Yeşil Bursa Rallisi’ne Mitsubishi Lancer Evo IX ile katılan Toksport Wrt pilotları Menderes Okur & Bora Arabacı Sınıf N Birincisi oldu. Bursa’nın toprak etaplarında 2 gün süren zorlu mücadele, pilotların kıyasıya rekabetine sahne oldu. İlk günün 3. etabında Sınıf N liderliğine yükselen Menderes Okur, yarış sonuna kadar liderliği elden bırakmayarak zafere ulaştı ve şampiyona için önemli puanlar elde etti.

Toksport Wrt, Dünya Cross Country Şampiyonası’nın İspanya’da organize edilen 5. Ayağı Baja Aragon’da T2 Sınıfını kazanarak geçtiğimiz haftasonunu çifte birincilikle tamamlamış oldu. Katar Motor ve Motosiklet Federasyonu (QMMF) ile Nissan Ortadoğu sponsorluğunda yarışan ekip, 3 gün süren uzun ve zorlu yarışta önemli bir başarı elde etti. Nissan Patrol Y62 ile yarışan Katarlı pilot Adel Hussein Abdulla ve Fransız co pilotu Jean-Michel Polato, Baja Aragon sonrasında şampiyonluk hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

TOKSPORT WRT, 28 – 31 Temmuz tarhilerinde organize edilecek Dünya Ralli Şampiyonası’nın 8. Ayağı Finlandiya Rallisi’nde ülkemizi iki otomobil ile temsil edecek.

Paylaş: