26 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Pırlanta Safir ve Zümrüt Küpeler

Pırlanta Safir ve Zümrüt Küpeler

Şüphesiz ki kadınların bileklikten bile önce en çok tercih ettiği aksesuarlardan bir tanesi küpedir. Küpe, giyilen kıyafeti ve gidilen yeri tamamlayıcı olarak tercih edilmektedir. Ayrıca pırlanta küpelerin en büyük artısı ise hangi kıyafet ile giyerseniz giyin mutlaka uyumlu olmasıdır. Beyazın muhteşem tonu ve pırlantanın göz alıcı parlaklığı artık doğal taşlar ile buluşuyor. Pırlanta safir küpeler ve pırlanta zümrüt küpeler şimdi tam yüzde 50 indirimli! Üstelik havale ile alımlarda ekstra %3 indirim uygulanıyor! Siz güzelliğinize güzellik katın ve zorlanmadan pırlanta sahibi olun diye pirlantamerkezi.com muhteşem kolaylıklar sağlıyor!

0.73 ct. Pırlanta Zümrüt Küpe

Pırlanta Safir Küpeler

Doğal taşlar arasında bulunan ve mavinin muhteşem tonu ile dikkatleri üzerine çeken safir, küpede de muhteşem durmaktadır. Safir taşının insan vücuduna faydasını az çok bilirsiniz. Özgürlük hissi vermesi, kalbi, böbrekleri ve sezgiyi kuvvetlendirmesi bunların başında gelmektedir. Tüm bu özelliklere sahip olmak ve yüzde 50 indirim ile pırlanta safir küpe almak istiyorsanız bakacağınız tek adres pirlantamerkezi.com olmalıdır. Çivi ve sallantı modellerinin yanı sıra dikkat çeken farklı modelleri de bulunmaktadır. 3’lü pırlanta safir küpe modelinden hilal şeklinde özenle hazırlanmış modele kadar tüm çeşitler tam size göre!

1.66 ct. Pırlanta Safir Küpe1.50 ct. Pırlanta Safir Küpe2.37 ct. Pırlanta Safir Küpe2.92 ct. Pırlanta Safir Küpe

Pırlanta Zümrüt Küpeler

Pırlanta zümrüt küpeler de tıpkı diğer pırlantalarda olduğu gibi tam yüzde 50 indirimli olarak satılmaktadır. Doğal taşlar arasında en çok bilinen ve dikkat çeken zümrüt taşının özellikleri arasında; bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi, sadakat duygusunu artırması ve kullanan kişiye sevgi duygusunu vermesi gibi birçok özellik bulunmaktadır. Pırlanta zümrüt küpe modelleri arasında oval, dikdörtgen veya kare şeklinde kesilmiş özel modeller de bulunmaktadır. Ayrıca tüm pırlanta zümrüt küpe modellerinde yüzde 50 indirimin yanı sıra havale ile alımlarda ekstra %3 indirim uygulanmaktadır.

0.94 ct. Pırlanta Zümrüt Küpe1.30 ct. Pırlanta Zümrüt Küpe2.60 ct. Pırlanta Zümrüt Küpe0.85 ct. Pırlanta Zümrüt Küpe

Paylaş: