13 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Meteoroloji’den fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de fırtına beklendiğini bildirdi.Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya ...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz’de fırtına beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya nazaran, Marmara’nın güneyinde yarın öğlen saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına formunda eseceği beklenen rüzgarın, perşembe günü akşam saatlerinde tesirini kaybetmesi bekleniyor.

Kuzey Ege’de ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu istikametlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına formunda eseceği öngörülen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde tesirini kaybedeceği varsayım ediliyor.

Güney Ege’de yarın öğlen saatlerinde kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde güneyinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına biçiminde esmesi beklenen rüzgarın, cuma günü sabah saatlerinde kuzeyinde, öğlen saatlerinden itibaren de güneyinde tesirini kaybedeceği öngörülüyor.

Doğu Akdeniz’in doğusunda da rüzgarın, yarın birinci saatlerden itibaren doğu ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına biçiminde eseceği varsayım ediliyor. Rüzgarın, perşembe günü öğlen saatlerinde tesirini kaybetmesi bekleniyor.

Paylaş: