21 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Köy Yolları Da Pırıl Pırıl

Veysel Tiryaki: “Ben de köy çocuğuyum. Köyde doğdum, uzun zaman köyde yaşadım. Köy hayatını ve köylülerin sorunlarını çok iyi bilirim."

Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Yıpranan yollara bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, ilçe genelinde özverili bir çalışma yürütüyor.

Hafta boyunca bölgenin ihtiyaçları ve vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda çalışmalarına yön veren Fen İşleri Müdürlüğü, köy yollarını da unutmadı. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen, Aydıncık, Gicik, Tatlar, Peçenek ve Kavaklı mahallelerinde detaylı asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, yolları baştan aşağı yeniledi. Mahallelerin en ücra köşesine kadar tüm yolları yenileyen Altındağ Belediyesi, sadece köy yollarının yapımı için 15 bin ton asfalt harcadı.

“Sadece köy yolları için 15 bin ton asfalt kullandık.”

2016 yılı asfalt serim, bakım ve onarım ile kaldırım ve tretuvar yapım çalışmalarına oldukça hızlı bir biçimde devam ettiklerini ifade eden Fen İşleri Müdürü Turgay Sevindik “2016 yılının henüz ilk yarısında 100 bin ton asfalt aldık. Çalışmalarımız belli bir program dahilinde ve oldukça hızlı ilerliyor. Yılın ikinci yarısı için satın aldığımız 100 bin ton asfaltın, 50 bin tonunu ise son aylardaki yoğun çalışmalarımızda harcadık. Sadece köy yolları için 15 bin ton asfalt kullandık.” dedi.

Altındağın Köy Yolları

“Vatandaşlarımızla işbirliğimiz bizim için çok önemli…”

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarının oldukça titiz ve detaylı bir biçimde ilerlediği ifade eden Başkan Veysel Tiryaki “Vatandaşlarımızdan gelen taleplere ve ihtiyaçlara öncelikli olarak yer veriyoruz. Vatandaşlarımızla işbirliğimiz bizim için çok önemli…” diyerek, Altındağlı vatandaşların verdiği desteğin her zaman ilk sırada olduğunu da sözlerine ekledi.

“Köy hayatını çok iyi bilirim.”

Yapamayacağı işler için hiçbir zaman söz vermediğini belirten Tiryaki “Ben de köy çocuğuyum. Köyde doğdum, uzun zaman köyde yaşadım. Köy hayatını ve köylülerin sorunlarını çok iyi bilirim. Bu köyler hepimizin… Altındağ Belediyesi olarak bu yerleşim birimlerine hizmet ediyoruz, hizmetlerimiz artarak devam edecek. Altındağ köyleriyle güzel…” diye konuştu.

Paylaş: