29 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Karaosmanoğlu: Bizim Bir Ordumuz Ve Bir Donanmamız Var’

15 Temmuz gecesinden itibaren “Demokrasi Nöbeti” tutan Gölcük ve Karamürsel’li halkla buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu felaketten binlerce ders çıkaracağız” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz gecesinden itibaren “Demokrasi Nöbeti” tutan Gölcük ve Karamürsel’li halkla bir araya geldi. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun da katılığı buluşmalarda önemli konulara vurgu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bir felaket bin nasihatten iyi der atalarımız. Bir bela yaşadık. Keşke yaşamasaydık ancak ben inanıyorum ki bu sıkıntıdan, dertten ve ıstıraptan binlerce ders çıkaracağız. Özellikle ordumuzun içerisinde kendini gizleyerek, sinsi yılan gibi tehlikeli bir şekilde farklı kisvelerde ordumuzun içine sızan ve rütbe verilen bu hainleri, Allah’ın izniyle şanlı ordumuzun içerisinden temizleyeceğiz. Bizim bir tane ordumuz bir tane donanmamız var” dedi.

BAŞKOMUTANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

‘’Bağrımızdan çıkmış askerlerimiz bu hainliğin dışındadır’’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ama hainliği yapan FETÖ’nün, 40 yıldır devam eden arkasındaki dış güçlerle ortak olarak gerçekleştirdiği bir harekettir. Din kisvesine bürünmüş birisinin sadece kendi başına yapacağı bir iş değildir bu darbe girişimi. Onların istedikleri ve arzuladıkları Türkiye’nin oluşmasına bu aziz halkımız izin vermedi. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hiç tereddüt etmeden yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ASLA UMUTSUZ OLMAYACAĞIZ”

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu, asker elbisesi giymiş bir grup terörist tarafından gerçekleştirilen silahlı ve kanlı darbe girişiminin önündeki en büyük engelin millet olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “En büyük gücümüz imanımız, umudumuz ve milletimizdir. Asla ve asla umutsuz olmayacağız. Bizim hücrelerimiz imanla doludur. Halkımıza karşı olan sevgimiz sadece lafta kalan bir şey değildir. Çalışmaya ve ülkemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Bize ve sizlere çok iş düşüyor. Bu hainlerin darbe girişimi bizi daha fazla birbirimize kenetlendirecektir. Kurumlarımızı daha çok sahipleneceğiz. İşte bu meydanda ülkemizi sahiplenmenin en güzel örneğini Gölcük’te de yaşıyoruz” dedi.

Karaosmanoğlu

“VATAN HAİNLERE BU GİRİŞİMİNİN HESABINI SORACAĞIZ”

Gölcük’teki konuşmasında, ‘’Millet olarak daha güçlü olacağız’’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatan hainlerine bu darbe girişimini ve halka sıktıkları her kurşunun hesabını soracağız. Askerimiz ve bizler daha çok uyanık olacağız. Bunları bütün kurumlarımızdan ve ordumuzdan temizleyeceğiz. Bayrağımızın altında hür ve kalkınmış bir şekilde yaşayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

KARAMÜRSEL İLÇESİNDE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Demokrasi nöbetlerinin sürdüğü diğer bir alan olan Karamürsel ilçesinde de vatandaşlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Tarihte biz büyük medeniyetler kurduk ancak büyük acılar da çektik. Dedelerimizin bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi yaşatacağız. Hain emeller besleyerek dış güçlerle bir olarak hareket eden FETÖ’ye yazıklar olsun. Beyni kiralık bu insanlar PKK ile birlikte hareket etmekten geri durmamışlar. Bu felaketten inşallah ders çıkaracağız. Bu bayrağı, güzel vatanımızı kıskandılar. Huzurlu ve mutlu yaşayan insanlarımıza bu dünyayı dar etmek istediler. Allah çalışanın, milletimizin ve devlerimizin yanındadır. Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız, milletimiz için canını vermeye hazırdır. Bizlerde öyleyiz” ifadelerini kullandı.

İÇİMİZDEKİ HAİNLER YÜZÜNDEN

Cumhurbaşkanımızın 15 Temmuz gecesi canlı yayın aracılığıyla yaptığı milletimizin meydanlara inin çağrısını dikkate alarak Başkomutanının arkasında durduğu ve meydanlara çıktığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “İçimizdeki hainler yüzünden ordumuzu töhmet altında bırakamayız. Mehmetçiklerimiz bizimdir. İçimize sızan bu hainleri temizleme görevleri vardır. Halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Sizin gibi güzel insanlara hizmet etmeye onur duyuyoruz. Bu pisliği kamudan ve her alandan söküp atacağız. Devletimiz tarafından ilan edilen OHAL’de halk için değil, o hainleri ülkemizin bünyesinden atılmak için yapılmıştır” diyerek sözlerini tamamladı.

Paylaş: