Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nin dış cephesi Türk bayrağı formunda ışıklandırıldı. Merkezin bahçesine dikilen 65 metrelik dev Türk bayrağı da aydınlatmasıyla geceyi aydınlatıyor. Merkez, üzerinde bulunduğu Ahimesut Bulvarı’nın modern görünümüne güç katıyor.
Ahimesut Mahallesi Kürşat Caddesi’ndeki Zeki Alasya, Fırat Çakıroğlu, Prof. Dr. Aziz Sancar, Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu adına oluşturulan hatıra ormanları, gece ışıklandırmasıyla yeşil ve modern kent dokusunu tamamladı.
Sultan Alparslan Parkı içerisindeki saat kulesi, havuzlar, Söğüt Camii ve arka planda görünen ayyıldızlı Türk Bayrağı, özel ışıklandırmalarıyla hem gündüz hem de gece seyir zevki veriyor. Yapımı tamamlanan Kürşat Parkı da ayyıldız aydınlatması, şekil verme sanatıyla (topiary) yapılmış ve ışıklandırılmış figürleriyle dikkat çekiyor.
Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi Binası, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Eryaman Emekliler Konağı, Aşağı Yurtçu Konağı aydınlatmalarıyla bulundukları bölgeleri ışıl ışıl parlatıyor.

Resmen Haber, güncel haberleri ve gelişmeleri takip ederek paylaşan bir portaldir.
Alakalı Haberler
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN CEP TERMİNALLERİ
Mamak Belediyesi’nden Evde Diş Sağlığı Hizmeti
EGO TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA UNUTULAN EŞYALARI SATIŞA ÇIKARIYOR