25 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Festival’de Eğlence Devam Ediyor

7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nin 3. Gününde ünlü sanatçı Ferhat göçer, maestro Ceyhun İsmayılov ve arabesk sanatçısı Serkan Kaya, Başkentlileri coşturdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen  7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali, gün boyu ayrı etkinliklerle, gece de her biri birbirinden ünlü yıldız sanatçıların verdiği konserlerle devam ediyor.

Başkentliler, Festival’in 3. günü ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Azerbaycanlı maestro Ceyhun İsmayılov ile arabesk sanatçısı Serkan Kaya’nın şarkılarıyla keyifli bir konseri daha dinleme imkanı yakaladılar.

Festival alanını gün boyunca gezerek farklı etkinliklere katılan, sunulan ikramları tadan, açılan stantlardan alışveriş imkanı yakalayan Başkentliler, akşam da ünlü sanatçıların verdiği konsere katılarak, şölen havasında  bir gün daha geçirdi.

Sunuculuğunu  Ceyhun Yılmaz’ın yaptığı konserin sürpriz müzisyenlerinden Azerbaycanlı ünlü keman sanatçısı maestro Ceyhun İsmayılov, Başkentlileri büyüledi. Kemanıyla adeta tek kişilik dev konser veren İsmayılov, klasik eserlerin yanı sıra Türk Dünyasında herkesin ezbere bildiği  “Sarı Gelin” gibi eserleri de muhteşem bir performansla çalarak, alanı dolduran Başkentlileri büyüledi.

FERHAT GÖÇER COŞTURDU

İsmayılov’un ardından, sahneyi ünlü sanatçı Ferhat Göçer aldı. Hayranlarının alkışları arasında konserine başlayan Göçer, romantik şarkılardan oluşan repertuarıyla, Başkentlilere duygusal anlar yaşattı.

“Dünyaya bir kez daha gelsem,…”  gibi kendisine ait şarkıların yanı sıra Cem Karaca,  Athena , Sezen Aksu ve Erkin Koray’ın dillerden düşmeyen eserlerini de seslendirdi. Ankaralıların, konserine şarkı söyleyerek ve dans ederek eşlik ettiği Göçer, “Ankara’nın Bağları” türküsüyle de alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Konser süresince bir an bile tempoyu düşürmeyen Göçer, Başkentlilere, unutamayacakları muhteşem bir gece yaşattı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Büşra Aldoğan’ın sahneye gelerek çiçek takdim ettiği Göçer, konserini, diğer sanatçılara ait liste başı eserleri  seslendirerek tamamladı.

Konserde son olarak sahneye çıkan, arabesk ve fantezi müziğin yeni ve sevilen ismi Serkan Kaya da hayranları için sevilen eserlerini seslendirdi.

 

Paylaş: