13 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Evony’den 22 kentte, 50 bin öğrenciye, 2 milyon maske ve 200 bin hijyen spreyi desteği

Emniyetli ve yenilikçi eserleriyle herkesin hayatında kalıcı bir yer edinen Evony, Kızılay iş birliğiyle hayata geçen ‘Hayata Devam’ projesi ...

Emniyetli ve yenilikçi eserleriyle herkesin hayatında kalıcı bir yer edinen Evony, Kızılay iş birliğiyle hayata geçen ‘Hayata Devam’ projesi kapsamında, eğitimin hijyenik devam etmesi emeliyle Türkiye’nin dört bir yanındaki 50 bin öğrenciye 2 milyon maskeden oluşan hijyen kiti sağlıyor. Hijyen kitlerinin dağıtıldığı 5572 okula tıpkı vakitte 200 bin hijyenik sprey dayanağı veriyor.

Türkiye’de 30 yılı aşkın müddettir 7’den 70’e herkesin konforlu yaşaması için büyük bir özveri ile çalışan Hayat’ın şahsî sıhhat ve yetişkin bakım markası Evony, öğrencilerin hijyen tedbirlerini sürdürmek ismine Kızılay ile ‘Hayata Devam’ projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında Kızılay Bağış İdaresi Yönetici Vekili Aslan Turgut Bulut, Hayat Küresel Kurumsal Bağlantı Yöneticisi Çağlayan Kent’e takviye ve katkılarından ötürü bağış sertifikasını takdim etti.

Hayat Küresel Kurumsal Bağlantı Yöneticisi Çağlayan Kent proje ile ilgili olarak; “Hayat olarak ferdî sıhhat markamız Evony ile Kızılay ortasındaki bu manalı iş birliği sayesinde öğrencilerimizin inanç içerisinde eğitimlerine devam etmesine ve hijyen alışkanlıkları konusunda farkındalık kazanmalarına katkı sağladığımız için çok memnunuz. Türkiye’nin dört bir yanından, 7’den 70’e herkesin keyifli ve sağlıklı yaşaması için büyük bir özveri ile çalışmaya onların yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Açıklamalarda bulunan Kızılay Bağış İdaresi Yönetici Vekili Aslan Turgut Bulut ise “Kızılay olarak gereksinimi olana el uzatmak için yaptığımız iş birlikleriyle afet devirlerinin yanı sıra ortaya konulan projelerle de hayatın her anına katkı sağlıyoruz. Ülkemizin alanında öncülerinden ve toplumsal sorumluluk şuuru kurum kimliğine yerleşmiş olan Hayat Holding ile de her periyotta ortak çalışmalarımız oluyor. Bu maksattan doğan ‘Hayata Devam’ projesiyle de okullarımıza hijyen kitlerimizi ulaştırıyoruz. Bu değerli katkılarından ötürü Hayat Holding’e teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Proje kapsamında, 22 kentte, 50 bin ilkokul 1. sınıf öğrencisine dağıtılan paketlerde, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara ve Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr Alpay Azap tarafından hazırlanmış olan, bir yüzü çocuklara bir yüzü ebeveynlere yönelik sağlıklı hayat ipuçlarının olduğu bilgilendirici içerik de yer alıyor. Öğrencilerin ve öğretmenlerin eğitim periyoduna itimat ve konfor içinde devam etmesi için Türkiye genelinde hijyen kitlerine erişimi hudutlu öğrencilere toplam 2 milyon maskenin ulaştırılması hedefleniyor.

Paylaş: