23 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Ertuğrul Erdoğan: “Orhun Ene teklif yapınca koşarak geldim…”

FIBA ve EuroLeague ortasındaki uyuşmazlıktan ötürü çok sıkıntı bir süreçten geçtiklerini lisana getiren Erdoğan, "Herkes için o denli. Hem ...

FIBA ve EuroLeague ortasındaki uyuşmazlıktan ötürü çok sıkıntı bir süreçten geçtiklerini lisana getiren Erdoğan, “Herkes için o denli. Hem EuroLeague oyuncuları için hem antrenör için. Zira çok kısa bir müddette çok kıymetli maçlara hazırlık yapıyoruz. Rakibimiz için de o denli alışılmış ki. Benim gördüğüm, burada çok hoş bir ahenk var burada. İnşallah oyuncular da bir an evvel adapte olur. Çok değerli bir maça çıkacağız Atina’da, sonrasında İstanbul’da bir maç daha oynayacağız. Burada değerli olan ne kadar çabuk adapte olduğunuz, ne kadar çabuk güç ortaya koyabildiğiniz. İnşallah enerjiyi daha çok ortaya koyan taraf biz oluruz” sözlerini kullandı.

“ORHUN ENE BU TÜRLÜ BİR TEKLİF YAPINCA KOŞARAK GELDİM”

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra bir müddet orta vermesinin sorulması üzerine tecrübeli çalıştırıcı, “Biraz daha seçici davranmaya çalıştım. Basketbola yönelik yaptığım birçok seyahat oldu. Buradan sağ olsun Orhun (Ene) bu türlü bir teklif yapınca ben de seve seve, koşarak geldim. Çok sevdiğim bir ortam, alışık olduğum bir yer. Kendimi konutumda üzere hissediyorum” karşılığını vererek kelamlarını noktaladı.

Paylaş: