22 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Divas Love Pırlanta Online Mağazası Açıldı!

Hiçbir yerde görülmemiş masalsı hatta tasarım harikası, pırlanta yüzük, küpe, bileklik ve kolyelerle buluşmak şimdilerde hiç de zor değil. Büyük annenizin ya da büyük babanızın zamanından kalma takı stillerini artık görmekten bunaldıysanız kesinlikle Divaslove online sayfaları size çok ama çok iyi gelecek. Gözünüzü kapattığınızda düşlediğiniz mücevher tasarımlarını tılsımlı pırlanta parçalarıyla bir arada görmek için Divaslove sayfalarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.

0,25 Karat Pırlanta 5 Taş Yüzük (Altın)
Örneğin pırlanta kanatlı ve gözlü altın kuğu kolye ile çok farklı hissedeceğiniz kesin. Çünkü daha önce bu mükemmellikte kuğu formunda bir kolye tasarlanmadı. Gündelik kılık kıyafetleriniz, ofis giysileriniz hatta küçük gece elbiseleriyle bile uyum içerisinde takabileceğiniz bu kolye ile kendinizi bir kuğu kadar; saf, masum ve estetik hissedebilirsiniz.

0,08 Karat Pırlanta Tektaş Yüzük (Altın)
Eğer çocukları çok seviyorsanız kesinlikle size sözünü edeceğimiz bu kolyeden çok hoşlanacaksınız. Çünkü Divaslove sayfalarında yer alan Pırlanta incili altın kız çocuğu kolye sizi çok mutlu edecek cinsten. Saçları iki kuyruk toplanmış neşe içinde ellerini açmış inci bir topu kucaklamış bu pırlantalı kolye küçük kız silüetini gören kim sevinmez ki?

Pırlanta altın üç kalpli kolye ise sevgisini kalbinde tutamayıp karşıdakine aktarmak için çırpınan kişilikler için tasarlanmış adeta. Sarı – pembe – beyaz altın formunda tasarlanmış ortası pırlantalı içe içe geçmiş katmerli kalplerden oluşan bu pırlanta kolye modeliyle sevgi seline uğramış gibi olacaksınız.

Pırlanta Altın Yıldız Kolye
Pırlanta altın fiyonk kolye modeli ise hanım hanımcık görünmeyi seven romantik kadınların boynuna çok yakışacak cinsten. Etek – bluz gibi 2 parçalı kıyafetler, döpiyesler, ceketler ya da elbiselerin altında harika ışıltılı yansımalar yayacak olan bu modelde zarafeti ve naifliği bulacağınız kesin. Tüm bu sözünü ettiğimiz modelleri ve çok daha fazlasını incelemek istiyorsanız, kesinlikle ziyaret etmeniz gereken adres Dİvaslove online sayfalarıdır.

Paylaş: