24 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Binali Yıldırım: 15 sefer mindere çıktık, rakiplerimizin tamamını tuş ettik

Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, İzmir ziyaretinin son programında AK Parti teşkilat buluşmasına katıldı ...

Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, İzmir ziyaretinin son programında AK Parti teşkilat buluşmasına katıldı.

Partililerin ağır bir iştirak gösterdiği buluşmada konuşan Binali Yıldırım, “İzmir bizi özlemiş biz de sizi özledik. Bu ne heyecan bu ne coşku. Hepinizi sevgi hürmetle selamlıyorum. İşte teşkilat işte Ak gençlik, işte Ak bayanlar, biz büyük bir aileyiz. Biz güçlü bir aileyiz. Biz birinci gün birlikte yola çıktık. O günden bugüne daima beraberiz” dedi. Partililere 15 ay sonra seçim olacağını hatırlatan Yıldırım, “Gençler, 15 ay sonra karar günü. Hazır mısınız? İzmir’de destan yazacak mıyız? Cumhur İttifakı olarak rekor oyla Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmeye var mısınız? Gençler bizim gücümüz. Sizin gücünüz Türkiye’nin güvencesi” diye konuştu.

“İZMİR İÇİN HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ”

İzmir’deki bir sonraki teşkilat buluşmasına stadyumda yapmak istediğini tabir eden Yıldırım, “Bir dahaki toplantıyı Göztepe Stadı’nda yapacağız hazır mısınız? Dünya bir stadyum görsün. İzmir için her şeyi yapmaya hazırız. Engelleseler de karşı da çıksalar bunlara karşın yaptık. Yapmaya devam edeceğiz. Zira biz ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla çalışıyoruz. İzmir’in kayıp yıllarını telafi etmek için daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Partilileri 2023 yılında yapılacak seçim için daha fazla çalışmaya çağıran Yıldırım, “Sayılı gün çabuk geçer. O günleri iple çekiyoruz. 15 sefer mindere çıktık, rakiplerimizin tamamını tuş ettik. Yetmedi. 1 geldiler gittiler. 2-3 derken 6 gelsinler topu gelsin. Biz varız, meydandayız. Sandıkta İzmir gereken karşılığı verecektir. AK Parti teşkilat buluşmasından bunu anlıyoruz. Ülkemizi dışarıya şikayet edenler ülkemizin faydasına olmayacak her işin içinde olanlara karşı 2023 seçimlerinde cumhuriyetin 100. yılında bunlara hak ettiklerini vermeye hazır mısınız?” tabirlerini kullandı.

Teşkilat buluşmasında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Daima ise İzmir’de son 2 yılda kendilerine yetecek büyüklükte salon bulamadıklarını söyledi.

Partililere seslenen Daima, Ramazan Bayramı’nda 5 bin kişilik bir bayramlaşma yapma kelamı vererek, “Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Paylaş: