25 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Biden, ‘Rusya’yı sorumlu tutma’ sözü verdi ve Kongre daha sert yaptırımlar çağrısında bulundu.

Lider Biden Rusya Devleti Vladimir V. Putin'in ülkesinin "özel bir askeri operasyonu" başlattığını, ilanların bir askerinde Ukrayna'nın ikinci en ...

Lider Biden Rusya Devleti Vladimir V. Putin’in ülkesinin “özel bir askeri operasyonu” başlattığını, ilanların bir askerinde Ukrayna’nın ikinci en büyük eğitimler’ın için “Lider Rusya’yı sorumlu tutacağını” söyledi.

Bay Biden Çarşamba performansı, feci Başkan Putin “önceden uygun bir şekilde bir seçim yapacak” dedi. “Bu atağın geleceği vefat ve gelecekten sadece Rusya’dan sorumlu ve ABD ileleri ve ortakları olacak.

Bay Biden Gecesi Beyaz Saray’dan, Çarşamba’yı ve ülkenin genel işleyişinin hikayelerini yetiştirmek. Lider, Perşembe günü 7’li Küme önderleriyle görüşecekleri ve akabinde “ABD ve geleceğinlerimiz ve orta’ya karşı bu saldırganlık hareketi için Rusya’ya dayatacağı başka duyurmasıyla Amerikan halkına hitap eden kişi” dedi. ve küresel barış ve güvenlik.” Bir Beyaz Saray yetkilisine Perşembe Bay Biden’ın öğlenden sonra yapılacak.

Bay Biden’ın Ukrayna’daki aksiyonlarından beri Rusya’ya yönelik cezaları içmek iki Rus ekonomisine ve Rusya’yı’ya bir güç boru hattının gerisindeki şirkete ekonomik gidecekler da yer alıyor. Ayrıyeten Rus seçkinlerinin küçük üyelerinde.

Biden ve Putin’in Ukrayna’yı işgal etmende olmasında olduğu gibi konusunda uyaran üst yardımları, ABD’nin karşı Biden idaresinin hem Bay Putin’in hem de idaresinin çatışmasını tırmandırması halindeyken vurulacaklarını ifade edeceklerini umduklarını söylediler.

Putin’in teklifini, ona iki övgü mesajının işgali öncesindece bir taarruz olarak öfkeyle karşı kınaması ve Biden’ın Rusya’ya yeni, kınayıcıları süratle çağırmaya çağırmasıyla,’de az bir partili öfkesine yol.

New Hampshire Senatörü Jeanne Shahe, “Putin’in sırf ve Doğu Avrupa’yı, birebir vakitte müşteri tüm liberal tercihleri ​​için tercih edilen seçimli” dedi. “Putin savaşa giden yolu seçti ve artık katlanmak zorunda.”

Dış Münasebetler komitesindeki en seviyeli seviyede Cumhuriyetçi olan Idaho’dan Sen Risch, haftalarca Biden idaresine, Rus planı da dahil olmak üzere tasarımlarla ilgili olarak Moskova’ya bir dizi uygulama için baskı yapılır. Putin’in karşılaşacağı yansıların “acı verici ve hızlı” şekilde uyardı.

Meclisin ve Senato’da, ülke genelindeki yetiştirilecek kişiler tarafından Perşembe günü öğleden sonra okul idarecilerinden, Perşembe öğle saatlerinden sonra Biden idaresinden hakkında bir brifing yapılacak. Ve hatta Washington, işgalden önce, Moskova’yı amaç alan yeni bir dizi üzerinde uzlaşmaya varmak için.

İstihbarat’ın lideri Virginia Demokrat Senatör Mark Warner, “70’in üzerinde bir süredir Avrupa’da büyük savaştan kaçınmak” dedi. “Ukrayna’yı işgaliyle Vladimir Putin, trajik bir şekilde yeniden gelişin geneli sona erdirdi.”

Paylaş: