19 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Beşbin Başkentli Gökçek’in Misafiri Oldu

Taksici esnafı ve oto sanatkârları ile ailelerinden oluşan yaklaşık beşbin kişi Başkan Gökçek'in ev sahipliğinde Ankapark’ı gezdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek merakla beklenen projesini vatandaşlara tanıtmaya devam ediyor.

Yaklaşık beşbin kişiden oluşan Başkentlileri Ankapark’ta misafir eden Melih Gökçek, Periscope üzerinden de canlı yayın yaptı.

Yaklaşık olarak 1 milyon 200 bin metrekarelik alanda başta roller coaster olmak üzere pek çok oyuncağa binen Başkan Gökçek’e Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Belediye Meclisi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Araştırma Tanıtım ve Belediye İçi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Tezcan ile belediye bürokratları da eşlik etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, ANKAPARK’ı ziyaret etmek için nasıl bir yol izleneceğiyle ilgili ayrıntıları ileriki günlerde açıklayacağını belirterek, “Ziyaret için başvuruda bulunacak vatandaşlarımıza belirli bir kapasitede kartlar dağıtacağız. Bu kartı alan vatandaşlar da ANKAPARK’ı ziyaret ederek, doyasıya eğlenebilecekler” dedi.

Paylaş: