23 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Başkan Demirel AK Parti’yi Ziyaret Etti

Enver Demirel'den Ak Parti'ye ziyaret

Enver Demirel'den Ak Parti'ye ziyaret

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, dün akşam teşkilat yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte kendisini ziyaret ederek adaylığını tebrik eden, başarılar dileyen ve birlikte çalışma iradesini beyan eden Ak Parti Etimesgut İlçe Başkanı Ebubekir Kipel‘e iaede-i ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara Etimesgut için mevcut başkan Demirel’i Cumhur İttifakı adayı olarak tekrar duyurmasının ardından saha çalışmaları hızlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Hacı Ünal ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte Ak Parti Etimesgut İlçe Teşkilatı’na gelen Demirel’i, ilçe başkanı Kipel; ilçe yönetim kurulu üyeleri, il yöneticileri ve kadın kolları yöneticileriyle birlikte karşıladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Kipel: Etimesgut adayımız Demirel ve Büyükşehir adayımız Özhaseki‘nin seçim kampanyalarını birlikte yürüteceğiz

Başkan Demirel'den Ak Parti İlçe Başkanlığı'na ziyaret
Başkan Demirel’den Ak Parti İlçe Başkanlığı’na ziyaret

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Demirel; “Cumhur İttifakımız ülkemize, Ankaramız’a ve Etimesgutumuz’a hayırlı olsun” diyerek İlçe Başkanı Kipel’e çiçek ve Tarihte Etimesgut kitap setleri hediye etti.

Başkan Demirel: “Birlikte çalışacağız”

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ak Parti İlçe Başkanı Ebubekir Kipel ve MHP İlçe Başkanı Hacı Ünal, Cumhur İttifakı’nın Etimesgut ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde başarılı olması ve seçimin güçlü bir oy desteği ile kazanılabilmesi için, Ak Parti ile MHP’nin gerçekleştirdiği ittifakın Etimesgut’taki bütün kesimleri kuşatacak biçimde tabana yayılması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

Cumhur İttifakı’nın adayı Enver Demirel, Etimesgut halkı tarafından çok seviliyor, çalışmaları takdirle izleniyor. 31 Mart 2019 Yerel Seçim’lerinde kazanmasına kesilen gözüyle bakılan adaylardan olan Demirel, vatandaşı dinlemeye, onlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Paylaş: