23 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Arda Kural’dan Yıllar Sonra Gelen Yıldız Asyalı İtirafı!

'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle yıldızı parlayan Arda Kural,dizinin başrolünü paylaştığı Yıldız Asyalı hakkında konuştu. 2. Sayfa programına ...

‘Eyvah Kızım Büyüdü’ dizisiyle yıldızı parlayan Arda Kural,dizinin başrolünü paylaştığı Yıldız Asyalı hakkında konuştu.

2. Sayfa programına katılan Arda Kural, makus günleri geride bırakmış ve geçtiğimiz gün yeni imajını toplumsal medya hesabından paylaşarak gündem olmuştu.

“YILDIZ İLE BENİ AYIRDILAR”

Yine ekranlara dönmeye hazırlanan Kural, Yıldız Asyalı için, “Yıldız birinci aşkımdı. Birinci aşkıma çok tutulmuştu. Aklımda ondan oburu geçmiyordu. Hayatım Yıldız olmuştu, daima onu düşünüyordum. Sette Yıldız, meskende Yıldız… Kasıtlı olarak değil fakat bizi ayırdılar. Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin deyip ayırdılar. Çok acı çekmiştim. Konusu açıldığı vakit bile çabucak kapatmaya çalışıyorum. Ayrılma anımızı bile net bir biçimde hatırlıyorum. Yıldız beni çok aradı ben açmadım. Yıldız ile yan yana gelmeye korkuyorum.” tabirlerini kullandı.

“AŞKTAN ÖTE ÇOK KIYMETLİ BİR İNSAN”

İkilinin birbirlerini unutamamaları dikkat çekerken evvelki yıllarda da Yıldız Asyalı, Kural hakkında “Omzumdaki bu dövmenin manası ‘karanlık güneş’ birinci aşk dövmesi… Evet, birinci büyük aşkım Arda Kural’dı. Yıllar sonra onun rahatsızlığıyla alakalı çok acı çektim ve benim için çok pahalıdır. Aşktan öte çok kıymetli bir insandır her vakit, bu yüzden dövmeyi yaptırdım. Bu dövmeyi Arda Kural’ın rahatsızlığı periyot de yaptırdım. O benim canım her vakit da o denli kalacaktır. Sıkıntı süreçlerden geçiyor lakin atlatacaktır. Umarım çok çok daha uygun olur gönülden her vakit onun yanındayız” halinde ‘aşk’ açıklaması yapmıştı.

“NAMAZ KILMAYA BAŞLADIĞIMDA…”

Kelamlarını sürdüren Kural, “İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre… 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla birinci kırılma oldu. Bana ‘sen dinci mi oldun’ demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için müddet istediğimde bana aşağılar üzere bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim.” sözlerini kullandı.

“BENİ DIŞLADI”

‘Emret Komutanım’ dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, “Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı” dedi.

ARDA KURAL KİMDİR?

Arda Kural kaç yaşında ve nereli;Arda Kural 12 Nisan 1982 Yalova doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Arda Kural, Yalova Sanayi Meslek Lisesi’nde kimya okudu.

2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999’da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu’nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu’nda kendi yazdığı Belirtisiz Objeler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk üzere oyunlarda rol aldı. Kral TV’de VJ’lik yaptı. Birinci olarak 1999’da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio’ya olan benzerliğiyle tanındı. İkinci çıkışı ise 2003’te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005’te Emret Kumandanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.

Son olarak oynadığı Kubilay sinemasındaki 21.890 dolar alacağını alamadığından maddi çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye başladığından 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Hudut Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılmıştır. 21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını söylemiş; fakat bu kararı hastayken verdiğinden ötürü tekrar yeni bir şenlik sinemasıyla döneceğini söyleyerek kararından vazgeçmiştir.

ARDA KURAL’IN HASTALIĞI NE?

Arda Kural’ın hastalığı ne; Yaşadığı maddi sorunlar ve oynadığı Kubilay sinemasından alacağını tahsil edememesi sebebiyle 2012 yılında psikoz belirtileri göstermeye başladığı biliniyor. 28 Aralık 2012’de Bakırköy Ruh ve Hudut Hastalıkları Hastanesi’nde 3 hafta boyunca tedavi gördü.

Snob Magazin – Magazin
Paylaş: