15 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Annenize Fidan Hediye Etmek İster Misiniz?

Anneler Günü hediyesi olarak bir fidan çok anlamlı olmaz mı?

Ormanların korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması için toplumsal farkındalık projeleri yürüten Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Anneler Günü’nde annelerine anlamlı bir hediye vermek isteyenleri fidan sahiplenmeye çağırıyor. Bu anlamlı gün için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan bir film hazırlayan OGM, anneleri için geleceğe nefes olacak fidanları sahiplenmek isteyenleri www.anneminagaci.com internet sitesine bekliyor.

Türkiye orman varlığının korunması ve doğa sevgisinin aşılanması için çeşitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaşları fidan bağışına yönlendirecek tanıtımlarına devam ediyor. OGM, her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü için orman mühendisi anne ile kızının hikayesini anlatan duygusal bir film hazırladı. Sosyal medya hesapları üstünden paylaşılan film kısa sürede büyük ilgi gördü.

OGM ayrıca, “Annemin Ağacı” kampanyası kapsamında www.anneminagaci.com internet sitesi üstünden anneleri için fidan sahiplenenlere dijital olarak hazırlanan isme özel bağış sertifikaları veriliyor.

Paylaş: