15 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

AK Parti Ankara İl Başkanlığından Destek Kampanyası

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yapıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Başkanlığında İl Başkan Yardımcıları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşın yoğun katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın seçim kampanyasına destek olmak üzere bağış yapıldı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve beraberindeki partililer, Ziraat Bankasının Başkent Şubesi önünde toplandı. Özcan, burada yaptığı açıklamada, yapılan bağış miktarının önemli olmadığını, taraflarını belli etmek için bir araya geldiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak üzere teşkilat olarak bağışta bulunulmasıyla ilgili çalışma başlattıklarına değinen Özcan, “Miktar olarak değil, sayısal olarak kampanyaya destek vermek için çalışıyoruz. Burada beş liranın on liranın ya da bin liranın önemi yok, burada önemli olan seçim kampanyasında biz Ankaralılar olarak Cumhurbaşkanımıza vatandaşlarımızın desteğidir.” dedi.

Vatandaşların da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek konusunda duyarlı davrandıklarını vurgulayan Özcan, AK Parti Ankara İl Başkanlığı olarak kampanyaya destek için “sen de destek ol” sloganıyla çalıştıklarını ifade etti.

Özcan, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımızla ilgili daha önceki seçim çalışmalarında da Ankara tüm Türkiye’de önde gelen bir ilimizdi. İnşallah bu seçim çalışmasında da önde gelen illerden olacaktır. Kampanya kapsamında belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız destekte bulundular. Bizler de bağışımızı yaparak desteğimizi vermiş olacağız. Bu kampanya Ziraat Bankasının tüm şubelerinde gün boyu devam edecek.” Özcan ve beraberindekiler, daha sonra banka şubesine geçerek bağışlarını yaptı.

Paylaş: