20 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Nöbete Devam

Altındağ Demokrasi Nöbeti'ni bırakmıyor

15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanları terk etmeyen ve demokrasi nöbetini hiç bırakmadan sürdüren Altındağ Belediyesi kadrosu, dün gece de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde nöbetteydi.  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki önderliğinde toplanan belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, şube müdürleri ve belediye personelleri darbeye bir kez daha meydan okudu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde nöbete devam…

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Karaca, AK Parti İlçe yönetimi ve teşkilatı,  Kadın ve Gençlik Kolları da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki nöbette Altındağlılarla birlikteydi. Altındağ ailesi, bir kez daha birlik ve beraberlik mesajı verdi. Demokrasi nöbetine Başkan Tiryaki’nin eşi Saadet Tiryaki ve ailesi de katıldı.

Külliye önündeki nöbette Ak Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek’le de karşılaşan Başkan Tiryaki, 7’den 70’e tüm vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Altındağ Nöbeti Bırakmıyor

Demokrasi nöbetçilerine kumanya ikramı

Ellerinde Türk Bayrakları ile meydanları dolduran ve darbe girişimini lanetleyen binlerce kişiye kumanya desteği de sağlayan Altındağ Belediyesi, vatandaşlardan tam not aldı. Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde bekleyişini sürdüren halka kek ve su ikramında bulunan Başkan Tiryaki, “ Vatanımız için, demokrasi için bekleyişimizi sürdüreceğiz. Ailece her akşam meydanlarda, nöbetteyiz. Cumhurbaşkanımızdan emir gelene kadar hiçbir yere ayrılmıyoruz. ” dedi.

Paylaş: