16 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

24. Günde De Binlerce Başkentli “Demokrasi Nöbeti”nde

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Ev Sahipliğinde Gerçekleşen Demokrasi Nöbetini, “15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı”nda Binlerce Cesur Yürek, Hep Birlikte Tuttu

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde “15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı”nda süren “Demokrasi Nöbeti”nin 24. gününde de binlerce cesur yürek, hep birlikte nöbetlerinin başındaydı.

15 Temmuz’daki başarısız darbe girişiminin yaşandığı günden bugüne Milli İrade’ye sahip çıkan Başkentliler, sürdürdükleri “Demokrasi Nöbeti”nin 24. gününde de yine meydanı Türk bayraklarıyla donattılar.

Sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet yerlerini bırakmayan Başkentliler, her gün olduğu gibi yine Türk Bayrakları eşliğinde marşlar, Türküler söylediler, şehitler için dua ettiler, tüm dünyaya birlik ve beraberlik dersi verdiler.

Demokrasi Nöbeti 24. Gün

Başkent Ankara’da havanın kararmasıyla birlikte meydanda kurulu sahnenin önünden, Atatürk Bulvarı’na ve ara sokaklara taşan kalabalıkla “Demokrasi Nöbeti”ni devralan çoluk-çocuk, genç yaşlı binlerce Başkentli, Büyükşehir Belediyesi’nin sahnesinden yayılan türkülere, marşlara eşlik ettiler, meydanın dört bir tarafında kurulu ekranlara yansıyan görüntülere alkışlarıyla destek verdiler.

Coşkunun hiç dinmediği, bayrakların hiç aşağıya inmediği “Demokrasi Nöbeti”ni yine layıkıyla tutan Başkentliler, tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine tek yumruk, tek ses oldular. Kendilerini meydanda yalnız bırakmayan milletvekilleri, belediye başkanları ve konuklarla birlikte tuttukları nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdüren Başkentliler, alanın dört bir tarafında kurulu stantlardaki Büyükşehir Belediyesi ikramları için de teşekkür ettiler.

Paylaş: