18 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Öğlen Arasında Öğrencilere Çorba İkrâmı

Vali Kılıç'ın talimatıyla pilot olarak belirlenen dört okulda öğlen saatinde öğrencilere çorba ikramında bulunulmaya başlanıldı.

Çorum Valisi Necmeddin KILIÇ‘ın talimatıyla, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde başlatılan çalışma kapsamında tekli eğitim yapılan 4 okulda öğrencilere öğlen yemeği arasında sıcak çorba ikrâmında bulunuluyor.

Pilot olarak belirlenen 4 okulda çorba ikramına başlanması hem öğrencileri hem de velilileri memnun etti.

Bugün başlanılan yeni uygulama nedeniyle Albayrak İlkokulu’nda program gerçekleştirildi. Programda konuşan Vali Yardımcısı Coşkun DOĞAN, “Çorum’da daha önce benzeri olmayan bir uygulamayı Valimiz Necmeddin KILIÇ’ın talimatları ile hayata geçirdik. İlimizde tekli eğitim yapıp imkânların yani yeterli yeri olan tüm okullarımızda, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak öğlenleri çorba çıkaracağız. Çocuklarımız öğlen sıcak çorbalarını içecekler. Zengin fakir ayrımı yapmaksızın herkese bu imkânı sağlayacağız. Verimli ve önemli bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde yer anlamında sorunu çözen her okulumuzda bu uygulamayı hayata geçireceğiz. Bizimle beraber çalışan bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paylaş: