23 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Mutfaktan Sofraya Büyük İndirim!

Hisar hem pişirme hem de sunumlarda mutfaklarımıza eşlik ediyor. Mutfak gereçlerinden sofra şıklığına kadar birçok üründe kampanyalı fiyatlarla tanışın. Tencerelerden, çatal kaşık setlerine, çay setlerinden tepsilere kadar birbirinden kullanışlı üründe ilk tercih her zaman Hisar. Büyük yaz indirimiyle şimdi Hisar daha çok eve misafir olacak. İnce belli çay setlerinden fincan takımlarına kadar birçok farklı kategoride yer alan indirimleri kaçırmayın. Yaz sohbetlerinin, geceye uzayan büyük sofraların eşlikçisi çay setleri uzun süre kullanılabilecek mükemmel ürünlerdir. Çeliğin şıklığını ve modern tasarımlarını her zaman sofralarınıza konuk edin.

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi, akşam sohbetlerinin en büyük eşlikçisi çay setleri ona özel tepsileriyle sunumlarınıza şıklık katıyor. Yaz kış hiç sıkılmadan içilecek çaylar onlara yakışacak çay setleriyle çok daha güzel. Hisar 40 parçadan oluşan çay setleriyle, eksiksiz bir ikram yapmanızı sağlar. Kalabalık dost sohbetlerinin en güzel içeceği çaylar uzun sohbet saatlerinize eşlik eder. Çay setlerinin en gözdesi tabi ki ince belli bardak setleri.

Özel tepsisiyle satışta olan Hisar çay setleri yeni evleneceklere ya da kendine yeni bir ev kuranlara tam bir set halinde sunuluyor. Modası asla geçmeyen ve en keyifli çay içmeyi sağlayan ince belli bardaklarla sohbetleriniz daha neşeli ve eğlenceli. Çay sevgisinin yanında Türk kahvesi kültürünü de unutmamak lazım. Evlenecek çiftlerin ilk alışverişlerinden olan fincan takımları ayrıca ev hediyesi olarak da en çok tercih edilenlerden. Kahvaltıdan sonra içilen bir fincan kahveyle misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlayacaksınız. Hem de bu harika setler çok özel indirimlerle sizlerin oluyor. Yaz mevsimine özel dev hisar indirimini sakın kaçırmayın! İster altılı ister ikili set halinde alabileceğiniz fincan takımlarının renkleri ve desenleri harika. Hem şık hem çok zarif.

https://www.hisar.com.tr/

Paylaş: