22 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Büyükerşen’den Gazi Meclis’e Geçmiş Olsun Ziyareti

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyükerşen, TBMM’de darbecilerin saldırılarında hasar gören bölümleri gezerek incelemelerde bulundu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ankara’da TBMM’yi ziyaret etti. Büyükerşen, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Büyükerşen Meclis Başkanı Kahraman’ı Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer, Cemal Okan Yüksel, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Engin Çakmak ile birlikte ziyaret etti. Başkan Büyükerşen TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Gazi Meclise yapılan bu saldırı Türkiye Cumhuriyetine yapılmış hain bir saldırıdır. Türk Milleti ve milletvekilleri büyük bir dayanışma göstererek darbe girişiminin başarılı olmasını engellemiştir. İnsan haklarına ve Anayasanın temel ilkelerine dayanan milli, demokratik, laik, sosyal, parlamenter hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine ve Atatürk İlkelerine karşı her türlü darbeye hayır diyoruz” şeklinde konuştu.

Eskişehirden Meclise Ziyaret

TBMM Başkanı Kahraman geçmiş olsun ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen ve beraberindekilere teşekkür etti.

TBMM’de CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u da ziyaret eden Başkan Büyükerşen, darbecilerin saldırılarında hasar gören bölümleri gezdi. Meclisin giriş kapısındaki bombanın meydana getirdiği hasar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bahçede patlayıcıların oluşturduğu çukuru da inceleyen Başkan Büyükerşen, Türkiye’nin çok büyük bir tehlike atlattığını söyledi.

Paylaş: