17 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Türkiye’nin pırlanta lideri BLUE DİAMOND!

Türkiye’nin pırlanta lideri BLUE DİAMOND!

Mücevher anlamında pırlanta takı trendi almış başını giderken sizin de aradığınız şey; butik pırlanta yüzük, kolye, bileklik ya da küpeyse o zaman doğru adres tek kelimeyle Blue Diamond olmalı. Pırlanta takı, mücevher kategorisinde yıldızlaşalı beri modern yüzük ve farklı ifadelere sahip tasarımlarıyla beğeni toplayarak mücevher sevenlerin yüzünü güldüren Blue Diamond markası, mücevhere bambaşka bir algı katmayı başardı.

0,45 Karat Pırlantalı Yüzük
Mücevherin innovatif yüzünü çekici akım ve tasarımlarıyla ülkemizde tüketicilerle buluşturan bu popüler marka, görülmemiş stilde parçalar yaratıyor. Örneğin pırlanta kalpli sonsuzluk bilekliği… Kalp ve sonsuzluk imgelerini sportif ipli bir bileklikte bir arada bulabileceğiniz bu tarz bir bilekliği her zaman her yerde takabilir ve pırlanta parlaklığı ile birlikte altın ışıltılarını kollarınızda hayatınızın her yerine taşıyabilirsiniz.

0,23 Karat Pırlantalı Yüzük
Ya da yüzüklere çağ atlatan tasarımlarıyla çiftli yüzük modellerine anlam katan Blue Diamond favorilerinden çift üçgen yüzük modelini incelediğimizde, geometrik üçgen bir parçanın modern görünümünden esinlenerek tasarlanmış olan çiftli yüzük formunu parmaklarınızda ilginç bir şekilde taşıyabileceğinize şahit oluyoruz. Günlük ve sportif 2 parçalı kıyafetlerinize ya da elbiselerinize harika biçimde eşlik edecek olan bu yüzük çeşidinde aradığınız efektif ayrıcalığı bulabilirsiniz.

0,20 Karat Pırlantalı Yüzük
Ama durun daha bitmedi. ‘Evet’ kelimesinin ses dalgasının çıkardığı ve ortama yaydığı sismik görüntüyü yüzüklere işlemiş olan Blue Diamond bunu da yaptı ve bu yüzük modelinde sizi evet kelimesinin farklı bir yansımasıyla buluşturuyor. Bu farklı, orijinal ve ilginç yüzüğü ilginç pırlanta taşlı tasarımıyla herkesin parmağına takmak için yarışacağından emin olabilirsiniz. Hiç kimsede olmayan bu sıra dışı alyans modeli için hemen Blue Diamond sayfalarında ki yerinizi kapın ve partneriniz ile kendiniz için bir çift alın diyoruz. Çünkü o da bu özel parçaya bayılacak. Üstelik bu modeller ve çok daha fazlası şimdilerde Blue Diamond online sayfalarında inanılamayacak indirimli etiketleriyle satışta!

Paylaş: