24 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Ramazan’ın İlk Akşamı Sincan’da

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ramazan ayının ilk akşamını Sincan halkıyla birlikte geçirdi. 

Onbir ayın Sultanı Mübarek Ramazan, Sincan’da coşkuyla karşılandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Ramazan ayının ilk akşamını Sincan halkıyla birlikte geçirdi.

Lale Meydanı’ndaki Güngörmüşler Konağında ilk iftarını yapan Başkan Tuna ve Başkan Ercan iftarın ardından Ramazan etkinliklerine katıldı.

“İSRAİL’İN FİLİSTİN ZULMÜNÜ 14 MAYIS’TA YAPMASININ BİR SEBEBİ VAR”

Mübarek Ramazan ayının ilk akşamını Sincan’da geçiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna İsrail’in Filistin üzerindeki zulmünün tarihine dikkat çekti, “14 Mayıs’a getirmelerinin bir sebebi var. Birtakım hesapları vardı. Hesapları kargaşa çıkarmaktı. Türkiye erken seçim kararı alınca bunlar telaşa düştü. Çünkü Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye dünyadaki Müslümanların önderliğini yapıyor. Dışardaki düşmanlarımız tarafından engellenmeye çalışılıyor. Ülkemizdeki istikrarın devam etmesi hususunda 24 Haziran’da hepimize görev düşüyor. Bu görevi layıkıyla hepimizin yapacağına inanıyorum.” diye konuştu.

BAŞKAN ERCAN DA FİLİSTİN HALKI İÇİN DUA İSTEDİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ise konuşmasında Filistin halkı için dua istedi. Başkan Ercan ayrıca 24 Haziran seçimlerinin önemine de değindi, “24 Haziran çok önemli bir eşik. Allah’ın izniyle bu eşiği de atlattığımızda bu milletin, bu devletin karşısında kimse duramaz. Dünyada tekrar adaletin temini için büyük Türkiye’yi kurmanın çok önemli bir adımı 24 Haziran. Bu konuda da desteğiniz ve dualarınızı bekliyoruz.” diye konuştu.

MAVİ MARMARA GAZİSİ FİLİSTİN İÇİN SÖYLEDİ

Lale Meydanı’nda düzenlenen programda sahne alan Mavi Marmara Gazisi Ömer Karaoğlu İlahilerini Filistin halkı için söyledi. Filistin ve Türk bayraklarının dalgalandığı Lale Meydanı’nda Filistin halkının yaşadığı zulmün sona ermesi için eller semaya kalktı, dualar edildi.

Paylaş: