20 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Bilgi Erişim Merkezi’nde Ders Zili Çalıyor

Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde Hizmet Veren "Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezi"nde, Ekim’in İlk Haftası Kurslar Başlıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi “Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezi”nde eğitimler, Ekim ayının ilk haftası başlayacak. Kurs kayıtları devam eden Merkez’e, 15 yaş üstü herkes üye olabiliyor.

Çankaya Cinnah Caddesi’ndeki alt geçitte 30 kişilik iki sınıftan oluşan Bilgi Erişim Merkezi’nde her öğrenciye bir bilgisayar düşüyor. 3 aylık dönemler halinde verilen derslere üyeler, haftada 2 gün 2’şer saat katılıyor. Merkezde, “Teknoloji, Temel Bilgisayar, Word, Photoshop, Facebook-Twitter, Photo Story, Power Point, Excel, Fransızca, İngilizce” branşlarında eğitim yapılıyor.

Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkez’inde derslerin yanı sıra çeşitli geziler de düzenleniyor. Kent içi ve dışı geziler, müze, kurum, park ve buna benzer birçok tarihi ve turistik yerlere yapılıyor.

bilgi-erisim-merkezi-2

Her ay periyodik olarak 2 kez Devlet Tiyatrolarına giden Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezi üyeleri, sinema günlerinin yanı sıra önemli gün ve haftalarda da seminerlere katılıyor.

Cinnah Caddesi, Kırkpınar Alt Geçidi’nde bulunan Merkez’e, “408, 413, 188”  No’lu EGO otobüsleriyle rahatlıkla ulaşılabiliyor. Kimlik fotokopisi ve 2 fotoğrafla üye kaydı yapılan Merkez hakkında ayrıntılı bilgi, “440 52 18” No’lu telefonlardan alınabiliyor.

Paylaş: