29 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Ulaşımda Manisa Kart Dönemi Başlıyor

Vatandaşlarımız Manisa Kart ile hem toplu ulaşım araçlarını kullanabilecek, hem de kapalı otoparklardan yararlanabilecekler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir üzerinde çalışmaları devam eden otobüslerde elektronik kart dönemi 5 Ocak itibariyle resmen hayata geçiyor. Manisa’nın 17 ilçesinde tüm toplu ulaşım araçlarında vatandaşlar kişiselleştirilmiş Manisa kartlarıyla daha hızlı bir şekilde ulaşım imkânına kavuşuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, vatandaşların daha hızlı ulaşım imkanına kavuşabilmesi amacıyla bir süredir çalışmalarına devam ettiği elektronik kart dönemi il genelinde resmen start alıyor. Manisalı vatandaşlar kişiselleştirilmiş elektronik kartlarıyla il genelinde istedikleri yere ulaşım imkanı kazanıyor. 5 Ocak tarihi itibariyle Manisa’nın 17 ilçesinde ulaşımda tek kart döneminin başlayacağını belirten MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu,” Bir süredir vatandaşlarımızın kart dönüşümleri ile ilgili  il genelinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra tüm toplu ulaşım araçlarımızda kart okuma cihazlarımızı da yeni sisteme uygun bir şekilde yeniliyoruz. 5 Ocak tarihi itibariyle de resmen ulaşımda tek kart dönemi başlıyor” dedi.

Ulaşımda Manisa Kart dönemi başlıyor.

Manisa Kart Vatandaşlara Zaman Kazandıracak

Manisa Kartın vatandaşlara birçok kazanımı olacağını da dile getiren Oluklu,” Manisa Kart çok yönlü olarak tasarlandı. Bu anlamda vatandaşlarımız Manisa kart ile hem toplu ulaşım araçlarını kullanabilecek, hem kapalı otoparklarımızdan yararlanabilecek. Bunun gibi birçok alanda kullanımı mevcut. Bu anlamda Manisa Kart ile vatandaşlarımız daha hızlı bir şekilde hizmetlerden faydalanabilecek” dedi.

Paylaş: