25 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

Belediye Başkanı’ndan Hatalı Tweet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Twitter hesabından yapılan paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de siyasiler tarafından oldukça fazla kullanılan ve önemsenen Twitter bu kez bir Belediye Başkanı’nı zor durumda bıraktı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye ait olan ve yaklaşık 158.000 takipçisi olan (@recep_altepe) hesaptan dün bir paylaşım yapıldı. İleti şöyleydi: “Başkanım @recep_altepe bu şehre kimin ne kadar hizmet ettiğini biz biliyoruz. Gayretinizi ve hizmetlerinizi görüyoruz. Sağolun”

Burada tuhaf olan ise iletiyi paylaşan ile iletide iltifat edilen hesabın aynı olmasıydı. Yani; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kendi Twitter hesabından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyor ve gayretlerini, hizmetlerini gördüğünü söylüyordu. Hâl böyle olunca da Twitter kullanıcıları bunu gündemde üst sıralara taşıdılar.

recep-altepe_twitter-1

Daha sonra ise bu tweet hemen silinip bir başka kullanıcı adı ile yeniden paylaşıldı. (@cizmecibartu)

recep-altepe_twitter-2

 

Tüm bu yaşananların ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bugün attığı iki tweet ile duruma açıklık getirdi. Söz konusu tweetler şöyle: “Sosyal Medya yönetiminde danışmanlık aldığımız kuruluştan bir kişinin resmi hesabımdan yayınlamış olduğu mesaj bilgim dışında yapılmıştır.” , “Yanlış anlaşılmalara ve spekülasyonlara sebep olan bu olaydan dolayı söz konusu kuruluş ile ilişiğimiz kesilmiştir.”

 

recep-altepe_twitter-3

recep-altepe_twitter-4

Paylaş: