20 Nisan 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

12. Ankara Kitap Fuarı’nda Sürpriz İndirimler

25 Şubat Pazar gününe kadar sürecek olan 12. Ankara Kitap Fuarı’nda birbirinden ünlü yüzlerce yazar okuyucularıyla bir araya geliyor.

Ünlü yazarlar Yılmaz Özdil,  Muazzez İlmiye Çığ, Tufan Gündüz, Erhan Afyoncu, Üstün Dökmen, Ahmet Şafak, Canan Tan, Metin Uca, Saygı Öztürk, Nihat Genç, Can Yılmaz, Zafer Algöz gibi ünlüler 12. Ankara Kitap Fuarı kapsamında geçen hafta sonu Ankara’da okuyucularıyla buluştu. Ünlü gazeteci yazar Yılmaz Özdil’in imza gününde saatler süren, uzun kuyruklar oluşurken, ünlü sanatçı Can Bonomo da okuyucularıyla bir araya geldi.

25 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek 12. Ankara Kitap Fuarı’nda renkli aktiviteler ve sürpriz indirimler için son hafta. Birçok farklı kitap seçeneğinin bir arada bulunduğu 12. Ankara Kitap Fuarı’nda sevilen yazarların kitaplarına büyük indirimlerle ulaşma şansı devam ediyor.

12. Ankara Kitap Fuarı büyük bir ilgi ve katılımla devam ediyor.
12. Ankara Kitap Fuarı büyük bir ilgi ve katılımla devam ediyor.

Bu haftasonu da birbirinden ünlü yazarlar imza günlerinde Ankara’da okurlarıyla buluşacak. Söyleşilerin de olacağı 12. Ankara Kitap Fuarı’ndaki detay bilgilere ankarakitapfuari.org adresinden ulaşılabilir.

Paylaş: