23 Mart 2024

Resmen Haber

Burada Okuyacağınız Her Şey Resmen Haber

30 Gün İçerisinde Para İade Garantisi Veren Tek Çelik Kapı Firması!

30 Gün İçerisinde Para İade Garantisi Veren Tek Çelik Kapı Firması
Herhangi bir hırsızlığa karşı açılmama garantisi olan ve bu yönü ile diğer çelik kapı marka ve modellerine göre son derece sağlam bir yapıya sahip olan sur çelik kapı modelleri, aynı zamanda para iade garantisi ile de satışa sunulmaktadır. Dolayısı ile de bahsetmiş olduğumuz bu çelik kapı modellerinden satın aldıktan sonra, ilgili şartlar dahilinde ve belirlenmiş olan süre dahilinde iade işlemi yapabilir ve bu yol ile de paranızı geri alabilirsiniz. Kampanya kapsamında perakende satılan ürünler için söz konusu bu iade işlemi gerçekleşebilmektedir.
sur çelik kapı
Aynı zamanda para iade garantisi kapsamında online olarak belirtmiş olduğumuz yetkili satış noktaları aracılığı ile alınan ürünler için söz konusu hizmetten yararlanabileceğiniz yönünde bilgi verebiliriz. İstanbul Bağdat Caddesi Şubesi, Ankara Balgat Şubesi, İzmir Alsancak Şubesi, Antalya Lara Şubesi, Aydın Şubesi, Gaziantep Şubesi, Konya, Adana, Erzurum ve Hatay Şubeleri, bu kampanya için yetkili olan satış noktaları olarak karşımıza çıkıyor.

ÇELİK KAPI
CARVED
DENİZ
KANAL
KARE
MIROR
SMART

İade işlemi yapabilmek için Sur çelik kapı yetkili servisi kapsamında memnuniyetsiz bir durumun oluştuğu yönünde ifade ya da beyan vermek, yeterlidir. Dolayısı ile de iade aşamasında herhangi bir hukuki süreç ya da bunun gibi bir teferruat da söz konusu değildir. Yalnızca ilgili makamlar aracılığı ile söz etmiş olduğumuz yönde bir ifade vererek son derece kolay bir şekilde paranızı iade alabilir ve bu yol ile de diğer ürün ya da hizmet seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda söz konusu bu hizmet kapsamında daha detaylı bir şekilde bilgi alabilmek için 444 1 787 nolu müşteri hizmetleri kanalına da bağlanabilir ve bu yol ile de bilgi alabilirsiniz.

Paylaş: